• alt text
  • alt text

Tweedehands Desktop scanner

Heb je nog een overtollige desktop scanner over met 60 ppm of meer? Benader ons dan even via het contactformulier. Wij kopen in Nederland en BelgiŽ tweedehands scanners in. Wij refurbishen ze met nieuwe scannerglazen, roller kits en document feeders voor verlenging van het gebruik. Een tweedehands desktop scanner kan 10 tot 15 jaar gebruikt worden. Er kan veel minder aan kapot gaan dan bij een multifunctional die ook kan printen. Er zitten ook veel minder vervangingsonderdelen aan een desktop scanner. Kortom interessant!

Inkoop van tweedehands desktop scanner

Staat jouw desktop scanner nog stof te happen? Zijn jullie overgestapt op een nieuwe scanner of multifunctional? Is het archief al gedigitaliseerd? Wij kopen desktop scanners in. Onze voorkeur gaat uit naar Canon scanners met hoge snelheid, kleur / z-t, A3-A4 en OCR. Wij doen niets met flatbed scanners. Dat gaat te langzaam.

Verkoop van tweedehands desktop scanners

Profiteer van een enorme kostenbesparing op A merk desktop scanners. Wij leveren ook de benodigde parts zoals rolletjes en lenzen. En wij kunnen ze onderhouden. Wij bieden de volgende tweedehands desktop scanners aan:

Vraag stellen